Uw zaak is een prioriteit voor ons. We weten wat het inhoud om alles 100% functioneel en draaiend te houden, maar ook betrouwbaar en stabiel.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche kunnen we zeggen dat we genoeg ervaring hebben om uw situatie makkelijk in te schatten, en daarop in te spelen.

Een klein lijstje met ons aanbod:

De lijst kunnen we wel nog héél erg aanvullen, maar de voornaamste zijn aanwezig. Nog vragen? Bel ons even, we komen graag en gratis langs, en antwoorden zo spoedig mogelijk al je vragen.

ISDN stopt. Stap nu over!

Vaste telefonie via ISDN gaat stoppen. Per 1 september 2019 komt er in Nederland definitief een einde aan deze techniek. Bellen via internet, oftewel Hosted Telefonie, is een prima alternatief voor ISDN.

Einde ISDN-tijdperk

Bellen via internet wordt binnen steeds meer organisaties de norm. Supersnel internet en de Cloud maken deze nieuwe manier van communiceren mogelijk. Communicatie is flexibeler, goedkoper, en steeds digitaler. De beperkte mogelijkheden van de ISDN-lijn passen dan ook niet langer bij onze moderne manier van communiceren. Dat is waarom er op 1 september 2019 definitief een einde komt aan deze techniek.

Dezelfde manier van bellen

Het verdwijnen van ISDN betekent niet dat vaste telefonie verdwijnt. Het enige dat met hosted telefonie verandert is dat telefonie via het internet verloopt. U blijft op dezelfde manier bellen, maar profiteert van veel meer mogelijkheden. En u bespaart ook nog eens op uw kosten.

Zeeland Multimedia Service
Mercuriusstraat 5
4511CN Breskens

www.zeelandmultimedia.nl

info@zeelandmultimedia.nl

Tel.: 0655 793 798